Angajaţii sunt cea mai importantă resursă a companiei tale, iar eforturile lor pot fi recompensate şi prin soluţii de asigurare, care aduc beneficii suplimentare celor oferite de asigurările sociale de stat. La InBrok întâlnim trei tipuri de asigurări pentru angajaţi.

Vreau o super ofertă pentru angajaţii mei

         Echipă specializată de brokeri InBrok pentru persoane juridice sta la dispoziţia ta pentru a îţi găsi cele mai bune oferte de asigurarea pentru angajaţii tăi în cel mai scurt timp posibil. 

         Completează formularul de mai jos şi vei fi contactat în câteva minute de un broker InBrok!

ASIGURARE ANGAJAŢI – ACCIDENTE

Accidentele de muncă se întâmplă oriunde în lume, iar consecinţele lor pot fi uneori foarte grave. InBrok te ajută să creşti siguranţa locului de muncă pentru angajaţii tăi şi să îţi păstrezi echilibrul financiar în cazul unor evenimente nedorite.

Asigurarea de accidente poate fi încheiată în mod individual sau colectiv (de grup). Aceasta din urmă se poate încheia nominal sau pentru toţi angajaţii (ca număr total), pe profesii, pentru toţi angajaţii indiferent de profesie sau pentru un număr mediu de angajaţi.

Prin încheierea unei astfel de poliţe, sumele asigurate vor fi plătite asiguratului/asiguraţilor în cazul producerii accidentelor acoperite sau decesului din accident şi/sau cheltuielile medicale necesare. De obicei, companiile de asigurări prevăd anumite limite pentru sumele ce pot fi asigurate. Preţul asigurării este determinat de gradul de risc şi nivelul sumelor asigurate.

ASIGURARE ANGAJAŢI – MEDICAL

InBrok te ajută să completezi gamă de beneficii oferite angajaţilor tăi cu asigurări medicale adaptate, flexibile şi potrivite aşteptărilor şi bugetului companiei tale. Trebuie să ştii că asigurările private de sănătate sunt deductibile pentru angajator, în limita a 400 de euro pe an pentru fiecare angajat asigurat.

Asigurările medicale sunt, de asemenea, un instrument util în fidelizarea şi retenţia angajaţilor.

Pentru o protecţie şi motivare eficientă a angajaţilor tăi, noi îţi facilitam accesul la o gamă largă de produse de asigurări medicale, care completează serviciile oferite de sistemul public de sănătate.

ASIGURARE ANGAJAŢI – VIAŢA

Asigurările de viaţă reprezintă un sprijin suplimentar pentru angajaţii tăi, în momente mai puţin fericite.

Asigurarea de viaţă este considerată a fi produsul cel mai altruist al planurilor financiare, pentru că cel care îşi asigură viaţa o face întotdeauna în beneficiul celor apropiaţi, din grijă pentru aceştia. Asigurările de viaţa sunt produse complexe, care, pe lângă protecţie, oferă şi alte avantaje, cum ar fi economisirea, investirea, obţinerea unor venituri pe o perioadă determinată sau transformarea acestora în pensie viageră, tratament medical etc.

Asigurările de viaţă reprezintă planuri financiare complexe, care se încheie pe termen mediu său lung. De aceea, înţelegerea clauzelor contractuale şi selectarea produsului potrivit sunt esenţiale. Un consultant InBrok te poate ajuta întotdeauna în alegerea produsului potrivit pentru angajaţii tăi, care să le ofere acestora confortul financiar în momente dificile ale vieţii.

Cu noi câştigi timp şi bani!