InBrok îţi asigură cea mai bună ofertă de pe piaţa atunci când cauţi o asigurare RCA şi CASCO la cel mai bun preţ şi cu cele mai multe opţiuni. Brokerii noştri te pot consilia întotdeauna cu privire la riscurile la care sunt expuse autovehiculele companiei tale şi îţi poate recomanda cumpărarea protecţiei adecvate, prin acces rapid şi eficient la cele mai bune oferte de produse RCA sau CASCO.

Calculăm noi pentru tine cele mai bune oferte RCA şi CASCO pentru compania ta

         Hai să căutăm împreună cea mai bună soluţie pentru flota companiei tale. Ne ocupăm atent cu o echipă specializată pentru persoane juridice să-ţi găsim cele mai bune preţuri şi să te ghidăm pe întreg parcursul procesului de încheiere al asigurărilor şi după încheierea acestui proces.

         Completează formularul de mai jos şi vei fi contactat în câteva minute de un broker InBrok!

Deşi asigurarea RCA este una obligatorie, nu toate companiile de asigurări oferă aceleaşi servicii. Consultanţii InBrok te ajută să îţi alegi asiguratorul RCA, astfel încât, atunci când unul dintre autovehiculele pe care le deţii este implicat într-un accident rutier, răspunderea pentru eveniment să fie protejată în cel mai bun mod cu putinţă.

Asigurarea RCA are un scop bine definit – păgubitul în urma unui accident auto trebuie să primească, în mod obligatoriu, despăgubiri pentru daunele suferite (materiale, vătămări corporale), indiferent de situaţia materială a celui care a produs evenimentul. Poliţa RCA se încheie pentru toate autovehiculele înmatriculate sau supuse înmatriculării în România.

Asiguratori autorizaţi să încheie poliţe RCA

Companiile de asigurări autorizate de către ASF să emită poliţe RCA sunt: Allianz-Tiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Groupama Asigurări, Generali România, Omniasig, Uniqa Asigurări şi Grawe România.

CASCO

CASCO este o asigurare facultativă, în baza căreia compania de asigurare achita despăgubiri pentru aproape orice daune suferite de vehiculul asigurat. Nefiind obligatorie prin lege, decizia de încheiere a unui contract de asigurare CASCO aparţine proprietarului de autovehicul, persoană fizică sau juridică. în cazul autovehiculelor achiziţionate prin leasing, asigurarea CASCO este obligatorie, iar preţul poliţei este plătit de către utilizator, în timp ce asiguratul este compania de leasing.

Cum ofertele de asigurări CASCO diferă de la un asigurator la altul, ideal ar fi ca achiziţia unei astfel de poliţe să fie realizată prin intermediul unui broker, care are expertiză necesară de a analiza riscurile ce trebuie acoperite şi de a identifica rapid produsele disponibile în piaţa care pot acoperi cel mai eficient aceste riscuri.

Cu noi câştigi timp şi bani!