O asigurare de sănătate privată este o opţiune eficientă pentru a beneficia de servicii medicale la standarde de calitate superioare celor oferite de sistemul public de sănătate. Consultanţii InBrok îţi pot facilita accesul la o reţea extinsă de clinici şi spitale particulare, la medici specialişti şi aparatură medicală de cea mai nouă generaţie, prin identificarea planului de asigurare cel mai potrivit pentru tine, adaptat bugetului de care dispui.

Vreau asigurare de sănătate

Completează formularul de mai jos şi te vom contacta pentru a discuta care este cea mai bună asigurare de sănătate care ţi se potriveşte. 

Elemente principale asigurare de sănătate

Poate reprezenta o sumă fixă forfetara (indemnizaţie pe zi de spitalizare sau o sumă fixă în cazul intervenţiilor chirurgicale) sau indemnizaţii pentru servicii private de spitalizare şi tratament medical sau chirurgical.

Depinde în mare măsură de starea asiguratului la încheierea poliţei, istoricul afecţiunilor, ocupaţia acestuia, având în vedere riscurile profesionale etc.

Spitalizare, tratament la domiciliu după externare, indemnizaţie pentru maternitate, consultaţii la medic generalist, consultaţii, diagnosticare şi alte taxe plătite la medici specialişti (inclusiv taxe plătite pentru analize medicale, radiografii, ecografii etc), intervenţii chirurgicale, servicii de ambulanţă, decesul ca urmare a unor boli sau accidente asigurate, procurare medicamente şi vaccinuri, tratament dentar, analize de laborator etc.

Tratamente pentru afecţiuni preexistente. înainte de încheierea poliţei, asiguratorul solicita o consultaţie medicală completă a persoanei asigurate, în urma căreia se stabilesc ca excepţii bolile cronice existente. Aceste consultaţii sunt decontate de către compania de asigurări.

Serviciile se decontează integral sau cu anumite deduceri de către clinicile şi spitalele private, din România, cu care colaborează asiguratorul. Asigurările private de sănătate pot avea limite de despăgubire maxime pe un an de asigurare sau pe tipurile de servicii acoperite, dar există şi produse cu acoperire nelimitată

O astfel de asigurare acoperă cheltuielile efectuate în caz de îmbolnăvire, accident sau în eventualitatea unei intervenţii chirurgicale, dar şi pentru convalescenţă, recuperare medicală sau monitorizare sarcina şi naştere. Serviciile medicale de care beneficiază asiguratul sunt oferite de clinici şi spitale private. În acelaşi timp se oferă indemnizaţie de asigurare în cazul în care asiguratul alege să primească îngrijiri medicale în reţeaua de spitale de stat. Odată ce ai o asigurare privată de sănătate, nu mai trebuie să scoţi bani din buzunar pentru serviciile medicale contractate.

Cu noi câştigi timp şi bani!